Energie in Balans

Vitaliteit van leven

Kosten

Kosten en Vergoedingen

- Eerste consult volwassene, duur 1-1 ½ uur €90,00 - €100,00

- Vervolgconsult volwassene, duur ½-1 uur  €40,00 - €80,00

- Acuut consult vanaf  €40,00

- Eerste consult kinderen tot 16 jaar, duur ca. 1 uur  €80,00

- Vervolgconsult kinderen tot 16 jaar, duur ca. 45 min.  €60,00

Vergoedingen

Genoemde bedragen zijn inclusief homeopathische middelen. Deze dienst is vrijgesteld van BTW. Voor afspraken die korter dan 24 uur van tevoren worden afgezegd, ontvang je een rekening. De meeste ziektekostenverzekeraars vergoeden (een deel van) een homeopathisch consult.

NVKH

Energie in Balans is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten (NVKH). De NVKH heeft kwaliteit en professionaliteit hoog in het vaandel staan. Daarom hebben alle aangesloten homeopaten een vijf- of zesjarige erkende beroepsopleiding gevolgd. Daarnaast volgen zij jaarlijks nascholing om hun kennis op niveau te houden. Ook is waarneming voor de weekenden en vakanties geregeld via een waarneemgroep.

Klachtenregeling

Het kan voorkomen dat je ontevreden bent over jouw behandeling. Dit kun je uiteraard met mij bespreken maar vind je dit niet fijn of is er al teveel voorgevallen dan kun je die onvrede bespreken met mijn beroepsvereniging via het linkje hieronder. Wil je een officiële klacht indienen dan kan dit ook door te klikken op de link onderaan deze pagina.

De vereniging maakt hierbij gebruik van de onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Klachten afhandeling Nederlandse Vereniging van Klassieke Homeopaten : https://www.nvkh.nl/over-ons/klachtenafhandeling-nkvh

Hilde Brombacher 06-45 28 14 31 E-mail: info@e-i-b.nl

Disclaimer: Energie in Balans doet geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van de site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet wetenschappelijk is geëvalueerd. Geen van de gegevens dient te worden opgevat als medisch advies.