Energie in Balans

Vitaliteit van leven

Paranormale begeleiding

Aanvullende Activiteiten

Heb je behoefte aan ondersteuning bij levensvragen of andere dilemma's? Dan is paranormale begeleiding een manier om je een stap verder te brengen. Tijdens een gesprek word je je bewust(er) van waar het precies om gaat. Daarna krijg je een reading, healing of reiki-behandeling.

Reading

Het 'lezen' van je aura ofwel energieveld. Dit kan aan de hand van een vraag, specifiek onderwerp of gewoon algemeen. Hoe sta je in het leven? Wat zijn knelpunten? Hoe zet je bepaalde veranderingen in gang? Een reading geeft inzicht in jezelf of in een bepaalde situatie.

Healing

Het doorgeven van energie waarmee je lichaam aan de slag gaat. Er kan dan een proces op gang komen waarbij blokkades verdwijnen. Dit geeft vaak ook verrassende inzichten. Daarnaast biedt het verlichting van lichamelijke klachten.

Tarief

Een paranormaal consult kost per uur € 70,00.
Dit consult valt nier onder de voorwaarden van NVKH en komt niet voor vergoeding in aanmerking.

EHBO cursus

'Een patiënt vroeg of ik wel eens EHBO-les gaf. Over hoe je homeopathie toepast in het dagelijks leven. Bij eenvoudige, vaak voorkomende aandoeningen. Zo is de cursus ontstaan.'

Iedereen maakt het wel eens mee. Een valpartij, kneuzing, insectenbeet, wondje, doorkomende tanden, diarree, verkoudheid. Klachten waarmee je niet direct naar de dokter gaat, maar waar verlichting van pijn en ongemak welkom is. Stel je hebt je enkel verzwikt of je knie flink gestoten. Dan kan een homeopathisch middel helpen om de pijn te verzachten en de zwelling te laten slinken.

Nieuwsgierig wat homeopathie voor volwassenen en kinderen te bieden heeft? In vier dagdelen leer je het toepassen bij kleine ongelukken in en om het huis. Veilig, verantwoord en doeltreffend.

Basisbeginselen

Elke les bestaat uit een theoretisch en een praktisch deel. Je krijgt inzicht in de basisbeginselen van de klassieke homeopathie. Verder komen 36 homeopathische middelen aan bod die je in diverse (acute) situaties kunt inzetten. Na afloop van de cursus kun je, indien gewenst, een EHBO-doosje en een boekje aanschaffen. Als toolkit en naslagwerk voor thuis. Alleen geïnteresseerd in de basisbeginselen? De eerste les is ook als losse lezing bij te wonen.

Praktisch

Vier dagdelen kosten 95 euro, inclusief syllabus
Leslocatie: praktijk EiB (Leusden)
Grootte groep: maximaal 5 personen
EHBO-doosje (niet verplicht): 45 euro
Boekje over homepathische middelen (niet verplicht): 15 euro
Losse lezing (alleen de eerste les): 30 euro, inclusief syllabus

Studie begeleiding

'Bij iedere student ga ik op zoek naar zijn of haar kracht. Positief, kijkend naar mogelijkheden. Hoe brengt iemand het mondeling examen of de scriptie tot een goed eind? Hier komen homeopathie en onderwijservaring samen.'

De zesjarige beroepsopleiding tot klassiek homeopaat is een gedegen voorbereiding op de praktijk. Studeer je dit jaar af en kun je wel wat extra hulp gebruiken? Hilde Brombacher begeleidt studenten bij hun afstudeeropdrachten. Ze brengt je de fijne kneepjes bij.

Casuïstiek

Tijdens de laatste twee jaar ga je zelf aan de slag met patiëntconsulten. Wat komt in een anamnese aan bod? Voor welk middel kies je en waarom? Een 'waterdicht' verslag moet compleet en goed onderbouwd zijn. Hiermee verhoog je niet alleen je slagingskans, maar ben je ook optimaal voorbereid op de praktijk. Zo leer je het namelijk ook goed uitleggen aan de patiënt. Je word er een beter homeopaat van.

Vanaf 80 euro totaal (20 euro per uur). Telefonisch of op locatie.

Hilde Brombacher 06-45 28 14 31 E-mail: info@e-i-b.nl

Disclaimer: Energie in Balans doet geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van de site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet wetenschappelijk is geëvalueerd. Geen van de gegevens dient te worden opgevat als medisch advies.