Energie in Balans

Vitaliteit van leven

Hilde Brombacher

Na de PABO-opleiding (1995) koos ik voor het Speciaal Basis Onderwijs. Ik ging aan de slag met kinderen met leer- en gedragsproblemen en deed ervaring op met autisme en aanverwante contactstoornissen (ODD, AD(H)D en NLD). Door een studie Speciaal Onderwijs en andere cursussen deed ik daarnaast veel kennis op over specifieke leerproblemen als dyslexie en dyscalculie.

In 2000 ben ik met mijn praktijk 'Energie In Balans' gestart. In eerste instantie om mijn paranormale gaven voor anderen in te zetten. Net als mijn oma blijk ik over deze bijzondere aanleg te beschikken. Zij heeft me hierin jarenlang ondersteund en gestimuleerd.

Homeopathie

Daarnaast heb ik van jongs af aan grote interesse in homeopathie. Daarom besloot ik in 2007 klassieke homeopathie te gaan studeren. In 2012 heb ik de opleiding met succes afgerond en sindsdien staat mijn werk als homeopaat voorop. Zodra ik weet waar de kern van iemands probleem zit, zoek ik daar een passend homeopathisch middel bij. Door een fijngevoelige afstemming worden de klachten van cliƫnten grondig aangepakt. Met als resultaat een duurzame oplossing of langdurige verlichting. De inzet van homeopathie in acute situaties heeft mijn speciale aandacht. Ik ben getrouwd en heb een dochter in de basisschoolleeftijd. Hierdoor beleef ik de verschillende ontwikkelingsfasen van dichtbij mee. In mijn leven en werk staan integriteit, rust en respect voorop.

Praktijkinfo

Energie in Balans
Goudplevier 23
3831 GP Leusden
Tel: 06-45 28 14 31 *
info@e-i-b.nl**

Lid NVKH
03-1718
KvK nr
55846440

*Wanneer ik de telefoon niet beantwoord, laat dan gerust een bericht achter op de voicemail. Ik bel je dan terug.

** Controleer je spambox als je mij mailt.

Telefonisch spreekuur
Werkdagen van 09:00 uur tot 10:00 uur.
Bij spoedgevallen kunt u mij ook buiten het reguliere spreekuur bellen.

Hoewel homeopathie een volwaardig alternatief voor de huisarts is, kan het voorkomen dat ik ook doorverwijs of in noodsituaties 112 bel.

  Contactformulier

  Wil je me liever mailen ?
  Stuur een bericht via het contactformulier.

  Links

  Vereniging Homeopathie
  Onafhankelijke organisatie voor consumenten van homeopathie

  Nederlandse Vereniging Kritisch Prikken (NVKP)
  Informatie over de voor- en nadelen van verschillende vaccinaties

  Beroepsvereniging van professionele homeopaten (NVKH)
  Uitgebreide informatie over alles wat met homeopathie te maken heeft

  Artsenvereniging voor homeopathie (VHAN)

  Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ)

  Hilde Brombacher 06-45 28 14 31 E-mail: info@e-i-b.nl

  Disclaimer: Energie in Balans doet geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van de site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet wetenschappelijk is geƫvalueerd. Geen van de gegevens dient te worden opgevat als medisch advies.